Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Julkisivuremontit Turun alueella

Kunnostamme julkisivut, parvekkeet ja vesikatot kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa.

R.V Group korjaa kaikki julkisivujen rakenteet seinäpinnoista parvekkeisiin ja vesikattoihin. Toteutamme julkisivu-urakointia erityisesti taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille kokonaisvaltaisella palvelulla.
Palvelemme Turun ja muun Varsinais-Suomen lisäksi muun muassa Porissa. Pyydä meiltä rehti tarjous, kun rakennuksen julkisivuremontti on suunnitelmissa.

Kaipaako kiinteistösi ulkonäkö kohennusta?

Toteutamme erilaiset julkisivu- ja ulkoremontit sovitussa aikataulussa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saatte:

1. Kattosaneeraus ja kattopinnoitus

Teemme kattosaneeraukset ja kattopinnoitukset ammattitaidolla niin yrityksille, taloyhtiöille kuin julkiselle sektorille. Kattosaneeraus- ja kattopinnoitustyön yhteydessä voidaan neuvotella myös esimerkiksi julkisivusaneerauksen tarpeesta, mikäli se olisi ajankohtainen

2. Parvekeremontit

Olivatpa parvekkeet minkä kokoisia tahansa, niiden turvallisuus ja ajanmukaisuus on ensiarvoisen tärkeää. Toteutamme laadukkaat parvekesaneeraukset määräysten mukaisesti Varsinais-Suomen alueella.

3. Julkisivuremontit

Meiltä saat kiinteistöjen julkisivusaneeraukset kokemuksen ja ammattitaidon tuomalla varmuudella, aikataulussa sekä sovitussa budjetissa pysyen.

4. Rakenteiden tarkastus- ja purkutyöt

Julkisivuremontin yhteydessä rakenteita voidaan joutua korjaamaan tai poistamaan purkamalla. Mikään kohde ei ole meille liian vaativa, joten pyydä rohkeasti tarjous palveluistamme.

5. Rakennusten halutut laajennukset

Voimme rakentaa remontin yhteydessä taloyhtiöön tai yrityksen tiloihin vaikkapa uuden ullakon, tai varaston. Kysy ammattilaisen mielipidettä, kun suunnittelette nykyisten tilojen laajentamista.

Linjasaneeraus urakointia Turun seudulla

Teemme täydelliset kylpyhuoneremontit Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Yrityksemme kuuluu Turun alueen suurimpiin linjasaneerausten tekijöihin. Olemme tehneet Turun talousalueelle yli 5000 linjasaneerausten kylpyhuoneremonttia. Palvelumme kattaa kaiken, mitä linjasaneerauksessa tarvitaan sukituksesta työmaan loppusiivoukseen asti.
Palvelemme Turun ja muun Varsinais-Suomen lisäksi muun muassa Porissa. Pyydä meiltä rehti tarjous, kun rakennuksen julkisivuremontti on suunnitelmissa.

Kustannukset kurissa läpi urakan

Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suurista kohteista. Kaiken perustana on huolellinen suunnittelu jokaisessa projektissa. Linjasaneerauksessa, eli putkiremontissa, on oleellista pysyä budjetissa sekä sovitussa aikataulussa. Avoin kommunikaatio ja tiedottamiseen panostaminen pitää huolen siitä, että asukkaat kokevat mahdollisimman vähän haittaa urakan aikana.

Ammattilaiset linjasaneerauksen takana

Meillä työskentelee maalarit, laatoittajat, muurarit, tasoitemiehet, kirvesmiehet, timanttiporarit, sukittajat ja asbestipurkumiehet.
Meillä on RALA-pätevyys talonrakennuksessa ja ainoana Varsinais-Suomessa haitta-aine puruissa.

Päätoimialueita ovat Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Salo, Piikkiö, Paimio, Uusikaupunki, Parainen, Masku, Mynämäki ja saaristo, myös Pori, Rauma ja Forssa. Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin tulemme paikalle.

Hyödynnä julkisivuremontin yhteydessä muut remonttipalvelut tarpeen mukaan

Voit hyödyntää muut korjausrakentamisen palvelumme, kuten huoneistoremontit samalla, kun tilaat julkisivu-urakan. Esimerkiksi taloyhtiön asunnoissa ja muissa sisätiloissa voidaan tehdä monenlaisia kunnostustöitä. Olemme rakennusalan moniosaajia, joten kaikki remonttityöt onnistuvat tasokkaalla työnjäljellä.