Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Asbestikartoitus ja homekartoitus Turku

Laki määrää, että asbestikartoitus on tehtävä ennen vuotta 1994 rakennettuihin kohteisiin, joissa aiotaan tehdä purku- tai remonttitöitä, jotka vaativat rakenteiden purkamista. Yrityksemme koostuu vahinkosaneerausten tutkimus- ja korjaustehtävien ammattilaisista, joilta tilaat asiantuntevat asbestikartoitukset, homekartoitukset sekä muut vahinkokartoitukset Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella.

Löydämme asbestin sijainnin ja määrän vaivattomasti

Kartoituksen tekeminen on erittäin tärkeää, sillä rakenteissa käytetty asbesti on ilmaan vapautuessaan erittäin haitallista terveydelle aiheuttaen jopa kroonisia hengityselinsairauksia.

Kartoittaja tutustuu rakennukseen huolellisesti ja selvittää rakenteista, onko niissä käytetty asbestia. Asbestia löytyy tavallisesti palo- ja putkieristeistä, väliseinistä, rakennuslevyistä, maaleista, ilmastointikanavista, muovimatoista sekä monista muista rakenteista. Tarvittaessa keräämme näytteitä laboratoriota ja analyysiä varten.

Asbestikartoituksen jälkeen

Kartoituksesta tehdään aina asianmukainen raportti. Kun asbestikartoitus on tehty ja rakenteista löytynyt asbestia, suoritamme asbestipurkutyöt ja korjaamme auki revityt rakenteet uudenveroisiksi. Kaikki tutkimukseen ja korjaukseen liittyvät onnistuu siten helposti kauttamme.

 

Palvelemme avaimet käteen periaatteella homekartoituksista purkutöihin asti.