Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Viemärien ja hormien sukitus ammattitaidolla Turun seudulla

Etsitkö kumppania, joka tekee omakotitalon viemäriremontin vaivattomasti ja sovitussa aikataulussa?

Etsitkö kumppania, joka tekee omakotitalon viemäriremontin vaivattomasti ja sovitussa aikataulussa? Omakotitalon viemäriremontti ei ole koskaan ollut riskittömämpää. Asiakastyytyväisyys ja tinkimätön työn laatu ovat tärkeimmät arvomme. Siitä johtuen annamme myös 5 vuoden asennustakuun tehdastakuun päälle.

Ammattitaitoiset edustajat auttavat teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan omakotitalon tärkeimmän ja työläimmän remontin vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Lisäksi palveluihimme kuuluu myös kylpyhuone ja WC-remontit yli 8000 kohteen kokemuksella.

Ilmanvaihdon ongelmat helposti hallintaan sukittamalla

Ilmastointikanavien ongelmat huomioidaan usein vasta, kun kiinteistöjä korjataan. Niiden aiheuttamia ongelmia ei yleensä oteta huomioon, ennen kuin joku kärsii terveydellisistä haitoista.

Ruotsalainen Linervent on keskittynyt kehittämään menetelmiä ja ratkaisuja, joilla voidaan helposti ja kustannustehokkaasti korjata ilmastointikanavien haasteita, kuten kuituhaittoja, ilmavuotoja, vesivahinkoja ja asbestiongelmia, välttäen samalla suuria rakennustöitä.

Lisäksi meillä on valikoimassa patentoidut kokoojakammiot ekologisilla hormi-imureilla missä energia kulutus on pyöreä nolla.

Ennen.
Jälkeen.

Sukituksen hyödyt

Viemäriputken sukitus lisää putkiston käyttöikää yli 50 vuodella. Putkia ei tarvitse vaihtaa, koska viemärin sukituksessa olemassa olevaan putkeen asennetaan uusi saumaton putki. Viemäriverkostossa olevat reiät ja halkeamat saadaan korjattua sukituksessa asennettavalla putkella.

Urakan aikana kohteessa voidaan asua, sillä remontista ei synny melua eikä ylimääräistä pölyä. Sukittaminen tarjoaa tasaisen lopputuloksen, jota voidaan hyödyntää sadevesiviemäreissä, jätevesiviemäreissä sekä muissa maan alta löytyvistä putkistoissa.

Sukituksen työvaiheet

Sukituksen aloittamista ennen asunnon pinnat sekä julkiset tilat, kuten käytävä ja hissi, suojataan. Poistamme kalusteet (wc istuin, lavuaari, kylpyamme) jonka jälkeen puhdistamme putkiston mekaanisesti tukkeumista ja muista epäpuhtauksista.
Viemärilinjoista paikannetaan murtumat ja reiät kuvauksen aikana. Puhdistuksen jälkeen viemäri sukitetaan saumattomalla putkella. Sukituksen jälkeen kylpyhuoneisiin asennetaan haponkestävä lattiakaivo.
Rakennusvalvoja hyväksyy työn ennen kohteen luovuttamista. Loppukatselmuksen yhteydessä laaditaan asennuspöytäkirja. Sukituksen jälkeen sinua odottaa puhdas asunto, jossa kalusteet on asennettu takaisin paikoilleen ja kohde on siisti.

Voiko asunnossa asua, kun viemäriremontti ja sukitus on meneillään?

R.V. Groupin sukituksen lopputuloksena on täysin tiivis ja saumaton uusi putkisto ja helposti puhdistettavat lattiakaivot.