Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Yritys - R.V. Group

R.V. Group Oy perustettiin vuonna 2011 minun, Jani Väkeväisen, toimesta. Aluksi yritys työllisti lisäkseni ystäväni Petri Kalliokujan, jonka kanssa teimme kylpyhuoneita kimpassa alkuun. Petri teki pintoja ja minä tein kaikki ”ei-niin-siistit-hommat” puruista saumauksiin. Ammattitaitoa siis löytyy tekemiseen omasta takaa, mikä helpottaa tänä päivänä myös johtamista, kun on tullut tunnetuksi tekijämiehenä.

Ajan saatossa yrityksen maine kasvoi, kun työt tehtiin nöyrästi ja annetuissa aikatauluissa. Reklamaatioita ei meidän jälkeemme tullut. Saimme ympärille lisää samanhenkisiä ihmisiä, jotka eivät pelkää työtä. Nyt meitä on suunnilleen 50 ihmistä yrityksemme palveluksessa.

Suurin vahvuus yrityksessämme on rehdin työmoraalin lisäksi monipuolisuus: saamme työt tehtyä itse alusta loppuun. Jos kiire yllättää, ympärillämme on yhteistyökumppanit, joiden kanssa yhteistyö on todettu toimivaksi.

Yrityksen keskeisiä arvoja ovat yhteisöllisyys ja yhteiskuntavastuu, mikä näkyy muun muassa nuorisoliikunnan tukemisena. Lisäksi arvoihimme kuuluu suora ja rehellinen kommunikointi. Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja käymme tarvittaessa läpi prosessin kulun vaihe vaiheelta. Käymme läpi myös mahdolliset urakan aikana tapahtuneet virheet kanssasi rehdisti. Urakasta saa aina parhaan lopputuloksen, kun käsitellään rehellisesti huonot ja hyvät asiat urakan sisällä. R.V. Groupilla urakointi on yhdessä tekemistä asiakkaan kanssa kohteesta riippumatta.

Jani Väkeväinen, Yrittäjä
R.V. Group Oy

Millaista R.V. Groupin työntekijän arki on?

”Tyypillinen työpäivä R.V. Groupilla pitää sisällään mm. sähköpostien läpikäyntiä, työmaakäynnit, kontaktien ylläpitoa asiakkaiden kanssa, asentajien kanssa palaveeraus työkohteista, urakkatarjouslaskentaa/massoitusta, kollegoiden kanssa palavereja työmaista, työmaiden seurantaa, ostolaskujen tarkastusta sekä myyntilaskujen tekoa.
R.V. Group on erittäin kehittyvä ja eteenpäin suuntaava yritys – ajatusmaailma lähtee siitä että ollaan koko ajan askeleen edellä kilpailijoita. Parasta työssäni mielestäni on se, että työtehtävät ovat monipuolisia ja sopivan haastavia, yritys on kehittyvä ja haluaa suunnata katseen eteenpäin jonka lisäksi henkilökunta yrityksessä on erittäin ammattitaitoista.
Yritys huolehtii työntekijöiden motivoinnista mm. mahdollistamalla työnteon parhailla mahdollisilla työvälineillä sekä tilanteen mukaan työntekijää motivoivilla urakoilla. Lisäksi järjestämme myös mm. pikkujoulu- ja kesäkauden avausjuhlia.
Henkilökunta koostuu motivoituneista ja pitkän työkokemuksen omaavista ammattilaisista. Tiukoissa ja haastavissa paikoissa on helppo kääntyä oman alansa ammattilaisten puoleen, joita talostamme löytyy.

Reijo Kulju, Rakennusmestari
R.V. Group

Kaikki tarvittavat työt kartoituksesta valmiiseen lopputulokseen kiinteällä hinnalla paikalliselta rakennusliikkeeltä

Palvelumme on kokonaisvaltaista ja sisältää tarvittaessa kartoitukset, työsuunnitelmat ja itse työn omien rakennusmestareiden valvonnassa aina työmaan loppusiivoukseen asti.

Olemme urakoineet yli 10 000 erilaista saneerausta alusta loppuun onnistuneesti Turun talousalueella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa taloyhtiöt, yritykset ja tehtaat, sekä kotitaloudet.

Tutustu palveluihimme!