Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Julkisivuremontti Turku, Salo & Varsinais-Suomi

Kunnostamme julkisivut, parvekkeet ja vesikatot kustannustehokkaasti sovitussa aikataulussa Turussa, Salossa ja lähialueilla.

R.V Group korjaa kaikki julkisivujen rakenteet seinäpinnoista parvekkeisiin ja vesikattoihin. Toteutamme julkisivuremontteja erityisesti taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille kokonaisvaltaisella palvelulla.

Palvelemme Turun ja muun Varsinais-Suomen lisäksi muun muassa Porissa. Pyydä meiltä rehti tarjous, kun rakennuksen julkisivuremontti on suunnitelmissa.

Kaipaako kiinteistösi ulkonäkö kohennusta?

Toteutamme erilaiset ulko- ja julkisivuremontit sovitussa aikataulussa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saatte:

1. Kattosaneeraus ja kattopinnoitus

Teemme kattosaneeraukset ja kattopinnoitukset ammattitaidolla niin yrityksille, taloyhtiöille kuin julkiselle sektorille. Kattosaneeraus- ja kattopinnoitustyön yhteydessä voidaan neuvotella myös esimerkiksi julkisivusaneerauksen tarpeesta, mikäli se olisi ajankohtainen

2. Parvekeremontit

Olivatpa parvekkeet minkä kokoisia tahansa, niiden turvallisuus ja ajanmukaisuus on ensiarvoisen tärkeää. Toteutamme laadukkaat parvekesaneeraukset määräysten mukaisesti Turussa, Salossa ja Varsinais-Suomen alueella.

 

3. Julkisivuremontit

Meiltä saat kiinteistöjen julkisivusaneeraukset kokemuksen ja ammattitaidon tuomalla varmuudella, aikataulussa sekä sovitussa budjetissa pysyen. Julkisivuremontit toteutamme Turussa, Salossa ja Varsinais-Suomen alueella. 

4. Rakenteiden tarkastus- ja purkutyöt

Julkisivuremontin yhteydessä rakenteita voidaan joutua korjaamaan tai poistamaan purkamalla. Mikään kohde ei ole meille liian vaativa, joten pyydä rohkeasti tarjous palveluistamme.

5. Rakennusten halutut laajennukset

Voimme rakentaa remontin yhteydessä taloyhtiöön tai yrityksen tiloihin vaikkapa uuden ullakon, tai varaston. Kysy ammattilaisen mielipidettä, kun suunnittelette nykyisten tilojen laajentamista.

Hyödynnä julkisivuremontin yhteydessä muut remonttipalvelut tarpeen mukaan

Voit hyödyntää muut korjausrakentamisen palvelumme, kuten huoneistoremontit samalla, kun tilaat julkisivuremontin kauttamme. Esimerkiksi taloyhtiön asunnoissa ja muissa sisätiloissa voidaan tehdä monenlaisia kunnostustöitä. Olemme rakennusalan moniosaajia, joten kaikki remonttityöt onnistuvat tasokkaalla työnjäljellä. Toimimme Turun lisäksi laajalti koko Varsinais-Suomen alueella.