Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

R.V. Group on vahvasti mukana nuorisotyön tukemisessa

Tutkimukset osoittavat, että liikunnalla on iso merkitys hyvinvoinnille ja terveydelle. Harrastuksissa saavutetut tavoitteet ja onnistumiset kasvattavat lapsen ja nuoren positiivista minäkuvaa. Harrastaminen muiden seurassa vahvistaa myös sosiaalisia suhteita. Aikaisessa vaiheessa aloitettu urheileminen auttaa pysymään liikkeessä myös vanhemmalla iällä, kun lapsuudessa on saavutettu hyvä pohja liikkumisen parissa.
Jokaisella lapsella on oikeus liikkua, mutta kaikilla ei ole siihen taloudellisia mahdollisuuksia. Tästä syystä R.V. Group haluaa olla mukana tukemassa nuorisoliikuntaa ja seurojen toimintaa lajista riippumatta. Yhteisöllisyys on aina ollut yrityksemme kantavia voimia, jonka johdosta koemme velvollisuudeksemme auttaa ja kannustaa kaikkia saavuttamaan urheiluun ja liikuntaan liittyviä unelmia. Väestömme hyvinvoinnin siemenet kylvetään yksilön varhaisiästä alkaen.
“Nuorisourheilun ja lasten liikunnan tukeminen on meille sydämen asia. Tässä ei olla ostamassa itselle hyvää omaatuntoa ja tekemässä anekauppaa.” sanoo yrityksen toimitusjohtaja Jani Väkeväinen. “Kaikki tietävät jalkapalloilija Neymarin, mutta harva tietää, että hän syntyi muutaman korttelin päässä Mogi das Cruzin kaatopaikalta. Hänen lahjakkuutensa ja tukiverkosto on tehnyt miehestä maailman tämän hetken kalleimman jalkapalloilijan. Tahtotilamme on, että paikalliset urheiluseurat ja nuoret liikunnasta kiinnostuneet saavat meiltä tarvittavan tuen liikunnan harrastamiseen”, Väkeväinen päättää.

Yhteistyö eri lajien ja seurojen kanssa on yksi osa R.V. Groupin yhteiskuntavastuullista toimintaa. Enemmistö suomalaisista kannattaa tukea huippu-urheilijoille. Kaikista ei tule huippu-urheilijoita, mutta kaiken ikäisille lapsille ja nuorille tulee taata mahdollisuus liikuntaan ja urheilemiseen.

Haluamme, että lapset ja nuoret urheilevat mahdollisimman paljon tavoitteista riippumatta. Meille jokainen liikkuva lapsi on oman elämänsä urheilusankari.

R.V. Groupin oma tosi-tv ”Jonnen päiväkirja”

Haluamme, että lapset ja nuoret urheilevat mahdollisimman paljon tavoitteista riippumatta. Meille jokainen liikkuva lapsi on oman elämänsä urheilusankari.

Yrittäjä Jani Väkeväinen vastaa 5 kysymykseen ”Jonnen päiväkirjaa” koskien.

1. Miten päädyttiin tekemään tosi-tv-formaatilla Jonnen päiväkirjaa? Miksi juuri tosi-tv?

Olen aina halunnut, että ihmiset ymmärtävät ja näkevät, mistä he maksavat, kun saneerauksia tehdään. Haluan tuoda esiin ihmisläheisen puolen ja näyttää, kuinka haastavaa jokapäiväinen työ voi olla ihan helpoissa asioissa tänä päivänä.

2. Mitä R.V. Group Oy hakee tosi-tv-formaatilla?

Haluamme houkutella nuoria tutustumaan rakennusalaan, ja jos tuuri käy, joku nuori voi oppia tekemään ihan meidän tosi-tv:n kautta joitain työvaiheita! Se vasta lämmittäisi minun sydäntäni.

3. Kuuluuko tosi-tv yrityksen arvomaailmaan?

Kyllä. Olemme tunnettuja erilaisista hyväntekeväisyys -tempauksista lasten ja nuorten parissa Turun talousalueella. Nyt haluamme laajentaa tätä myös opettamalla ja näyttämällä, mitä saneerausrakentaminen voi olla. Ehkä joku nuori voi tästä innostua ja saada ammatin itselleen ja sitä kautta myös merkittävän paikan tässä veronmaksajien yhteiskunnassa.

4. Kuka on päähenkilö Jonne?

Jonne tuli meille viime kesänä töihin ja on todella fiksu, hauska nuori mies. Lisäksi hän on kova tekemään töitä. Jonnella on tämä kuvaaminen verissä ja hän onkin ihan Super lahjakas kuvaaja. Tämän seurauksena syntyi minulle idea tosi-tv:stä.

5. Millaisia katsojia te haluaisitte tavoittaa Jonnen päiväkirjalla?

Rakennusalasta kiinnostuneita nuoria, miksei vanhojakin… kaikkia, joita ala voisi innostaa ja kiinnostaa. Tosi-tv:ssä on myös ronskia suomalaista huulen heittoa. Sarkasmia. Eli emme suosittele kenellekään mielensäpahoittajalle tätä ohjelmaa!

Jonnen päiväkirjan videot löydät Youtubesta !

Kaikki tarvittavat työt kartoituksesta valmiiseen lopputulokseen kiinteällä hinnalla paikalliselta rakennusliikkeeltä

Palvelumme on kokonaisvaltaista ja sisältää tarvittaessa kartoitukset, työsuunnitelmat ja itse työn omien rakennusmestareiden valvonnassa aina työmaan loppusiivoukseen asti.

Olemme urakoineet yli 10 000 erilaista saneerausta alusta loppuun onnistuneesti Turun talousalueella. Asiakkaitamme ovat pääasiassa taloyhtiöt, yritykset ja tehtaat, sekä kotitaloudet.

Tutustu palveluihimme!