Rakennusliike R.V. Group – Turku ja Varsinais-Suomi

Linjasaneeraus urakointia Turun seudulla

Teemme täydelliset kylpyhuoneremontit Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella.

Yrityksemme kuuluu Turun alueen suurimpiin linjasaneerausten tekijöihin. Olemme tehneet Turun talousalueelle yli 5000 linjasaneerausten kylpyhuoneremonttia. Palvelumme kattaa kaiken, mitä linjasaneerauksessa tarvitaan sukituksesta työmaan loppusiivoukseen asti.
Palvelemme Turun ja muun Varsinais-Suomen lisäksi muun muassa Porissa. Pyydä meiltä rehti tarjous, kun rakennuksen julkisivuremontti on suunnitelmissa.

Kustannukset kurissa läpi urakan

Meiltä löytyy kokemusta niin pienistä kuin suurista kohteista. Kaiken perustana on huolellinen suunnittelu jokaisessa projektissa. Linjasaneerauksessa, eli putkiremontissa, on oleellista pysyä budjetissa sekä sovitussa aikataulussa. Avoin kommunikaatio ja tiedottamiseen panostaminen pitää huolen siitä, että asukkaat kokevat mahdollisimman vähän haittaa urakan aikana.

Ammattilaiset linjasaneerauksen takana

Meillä työskentelee maalarit, laatoittajat, muurarit, tasoitemiehet, kirvesmiehet, timanttiporarit, sukittajat ja asbestipurkumiehet.
Meillä on RALA-pätevyys talonrakennuksessa ja ainoana Varsinais-Suomessa haitta-aine puruissa.

Päätoimialueitamme ovat Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Lieto, Salo, Piikkiö, Paimio, Uusikaupunki, Parainen, Masku, Mynämäki ja saaristo lähiseutuineen, myös Pori, Rauma ja Forssa. Ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin tulemme paikalle.